EQUIDAE
 Tricia Striekwold-Hall


"paarden zijn mijn passie"
 
   
 

 

 

HOME

  TRICIA

  MIJN PAARDEN

  INSTRUCTIE

  COACHING

  TIPS

  LINKS

 

CONTACT

 

 
TRICIA

 

Wie ben ik:
Mijn naam is Tricia Striekwold-Hall, ik ben een engelse vrouw van 56 en woon al 24 jaar in Nederland. Ik heb altijd iets met paarden gehad, dat kreeg ik van mijn opa mee met wie ik veel op de bok zat toen ik erg klein was. Ik begon serieus met paarden om te gaan toen ik 14 was en sindsdien heb ik maar één jaar niet gereden in de laatste 42 jaar. Als tiener reed ik veel paarden voor andere mensen, en niet de gemakkelijkste, maar daar leer je veel van.

Door mijn hele leven zijn paarden er altijd voor mij geweest, net als mijn honden, zonder oordeel altijd liefdevol. In de moeilijkste tijden van mijn leven kon ik altijd naar mijn paarden toe en kon ik bij hen al mijn problemen en verdriet vergeten. Veel bijzonder momenten heb ik aan mijn paarden te danken, tijdens buiten ritten op plekken waar anderen niet komen, de beeldschone natuur te bewonderen en delen. Als je op een paard zit kom je ook dichtbij wilde dieren zoals herten en vossen, ze kijken alleen naar jou en accepteren je als een vreedzaam dier (ze zien je niet als een mens). Tijdens de training heb je ook momenten van pure communicatie waarin jij en je paard één zijn.

Ik gun al mijn vrienden en klanten, plezier en liefde samen met hun dier. Daarom geef ik met veel enthousiasme les en coaching sessies . Ik hoop samen met al de lieve mensen om me heen nog vele jaren te genieten van het leven met paarden onmisbaar en toereikend.